Zoekt u een camping in de schitterende omgeving van de Ardeche in Zuid - Frankrijk ? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Camping la Chazalet


Naar de hoofdpagina
Informatie over de camping
Ligging en routebeschrijving

Omgeving, natuur, cultuur en uitstapjes

De huurcaravans

Tarieven

Reserveren kampeerplaats of caravan

Voorzieningen

Reacties uit het gastenboek

Foto's van de camping en omgeving

Meer informatie

Contactgegevens


 

 

Camping La Chazalet is aangesloten bij 

SVR logo

Stichting Vrije Recreatie

 

FFCC logo

F.F.C.C.


 

franse vlag

Een kampeerplaats of huurcaravan reserveren in 2021

Reserveren: U kunt reserveren met behulp van het reserveringsformulier, dat u hieronder kunt downloaden (Word-document).

   Reserveringsformulier

Lees de voorwaarden hieronder door.
Open het bovenstaande reserveringsformulier en vul het volledig in.
Stuur het formulier in een bijlage naar annie.serillon@orange.fr
Wij bevestigen de ontvangst van uw reservering zo spoedig mogelijk (per e-mail) en u krijgt daarna de reserveringsbevestiging met o.a. de instructies over de aanbetaling.

Wij streven ernaar binnen 24 uur uw reservering te bevestigen.
Voor de aanbetaling heeft u maximaal 2 weken de tijd.

Indien u moeite hebt met het downloaden of versturen van het formulier, stuur ons dan de benodigde informatie per e-mail naar annie.serillon@orange.fr of per post (zie adres).Algemene v
oorwaarden kampeerplaats

Reserveren en aanbetalen
Zodra wij uw reserveringsformulier hebben ontvangen, is deze direct geldend. Het kan helaas voorkomen dat de gewenste periode niet in onze planning past. In dat geval kunnen we over een alternatieve periode overleggen. 

De aanbetaling bedraagt 60 euro (inclusief 10 euro reserveringskosten) voor reserveringen van 1 tot 2 weken en 110 euro (inclusief 10 euro reserveringskosten) indien u langer dan 14 dagen wenst te verblijven.  Voor reserveringen tot 6 nachten is geen aanbetaling verschuldigd.
Het restant dient de avond voor het vertrek op de camping bij de eigenaresse betaald te worden. Als u wilt kunt u het restant ook voor aankomst aan ons overmaken. Indien u het restant bij vertrek nog moet betalen, wordt uw aanbetaling volledig in mindering gebracht op de eindafrekening (in Frankrijk).

De reserveringskosten bedragen 10 euro. Deze kosten dienen bij de aanbetaling betaald te worden.
 Indien uw betaling niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging bij ons binnen is, vervalt uw reservering.
U ontvangt van ons geen bevestiging van betaling; de afschrijving op uw bank- of girorekening is het bewijs van betaling. Aanbetalen vanuit BelgiŽ is mogelijk zonder extra (overboekings)kosten.

Annuleren
Annuleringen dienen per e-mail of telefonisch te worden gemeld. Een annulering geldt alleen indien u van ons een bevestiging van ontvangst van de annulering heeft ontvangen.
Uw volledige aanbetaling (met inhouding van de reserveringskosten) wordt terugbetaald als u uiterlijk 6 weken voor de gereserveerde aankomstdatum annuleert. Bij annulering minder dan 6 weken voor de opgegeven aankomstdatum wordt de aanbetaling niet gerestitueerd, ongeacht de reden van annuleren. 
De reserveringskosten worden uiteraard nooit gerestitueerd.
U kunt eventueel zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

Aankomst en vertrek
Iedere dag kan gekozen worden als aankomst- en vertrekdatum.
Bij aankomst dient u zich te melden bij de eigenaresse, mevrouw Annie Serillon. Zij is aanwezig op de boerderij of op het campingterrein beneden. U dient de plaats te accepteren die zij u wijst (uw gereserveerde, genummerde plaats). Het is in verband met de reserveringsplanning meestal niet mogelijk hiervan af te wijken. 
In het hoogseizoen kunt u na 13.00 uur 's middags arriveren en moet u voor 12.00 uur weer vertrekken. Meestal arriveert namelijk dezelfde dag weer een nieuwe familie voor uw plek. Indien u voor 13.00 uur wilt arriveren, moet dit in in overleg (uw plek kan nog bezet zijn).
Indien u door onvoorziene omstandigheden niet op de gereserveerde aankomstdatum kunt arriveren, vragen wij u om mevrouw Serillon (alleen Frans sprekend) hier zo tijdig mogelijk van op de hoogte te stellen. Indien u niet verschijnt op de afgesproken dag van aankomst en geen vertraging hebt gemeld, behouden wij ons het recht voor de volgende dag (na 11.00 uur) over de plaats te beschikken. In dit geval vindt geen restitutie van aanbetaling plaats.

Verkorten en verlengen
Houd er rekening mee dat verschuiven, verkorten of verlengen van de gereserveerde periode in het hoogseizoen meestal niet mogelijk is. Wij proberen wel zoveel mogelijk een oplossing te zoeken bij nieuwe wensen.
In geval van verlate aankomst of eventueel voortijdig vertrek om welke reden dan ook, bent u uiteraard het kampeergeld voor het totaal aantal  gereserveerde dagen verschuldigd.
Wilt u ons bij eerder vertrek zo spoedig mogelijk inlichten.
U kunt niet (zonder overleg) langer van uw toegewezen plaats gebruik maken dan de door ons bevestigde periode. Ook veranderingen in bijvoorbeeld het aantal personen of tenten dient vooraf overlegd te worden.

Gasten
Uiteraard zijn uw (eventuele) gasten altijd van harte welkom om u te bezoeken. Echter, zal het in het hoogseizoen in de meeste gevallen niet mogelijk zijn te overnachten, indien alle plaatsen gereserveerd zijn.
Het is niet toegestaan gasten zonder overleg met ons op uw eigen plaats te laten kamperen. Voor gasten die willen overnachten is tijdig reserveren dus noodzakelijk.

Speciale wensen
Als u speciale voorkeuren heeft, proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Tip: bij vroeg reserveren is het voor ons makkelijker om met uw voorkeuren rekening te houden.Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld Site Meter
Copyright © 2001/2021 by R.A. Klunder - Camping La Chazalet, Frankrijk                                                                  Lees de Disclaimer