Zoekt u een camping in de schitterende omgeving van de Ardeche in Zuid - Frankrijk ? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Camping la Chazalet


Naar de hoofdpagina
Informatie over de camping
Ligging en routebeschrijving

Omgeving, natuur, cultuur en uitstapjes

De huurcaravans

Tarieven

Reserveren kampeerplaats of caravan

Voorzieningen

Reacties uit het gastenboek

Foto's van de camping en omgeving

Meer informatie

Contactgegevens


 

 

Camping La Chazalet is aangesloten bij 

SVR logo

Stichting Vrije Recreatie

 

FFCC logo

F.F.C.C.

Deze site staat op
Vakantiesites.com

 

franse vlag

Een kampeerplaats of huurcaravan reserveren in 2019

Reserveren: U kunt reserveren met behulp van het reserveringsformulier, dat u hieronder kunt downloaden (Word-document).

   Reserveringsformulier


 Lees de voorwaarden hieronder door
Kijk in de tabel hieronder of de door u gewenste caravan nog beschikbaar is
 Open het reserveringsformulier en vul het volledig in.
Stuur het formulier in een bijlage naar annie.serillon@orange.fr
 Wij bevestigen de ontvangst van uw reservering zo spoedig mogelijk (per e-mail) en u krijgt daarna de reserveringsbevestiging met o.a. de instructies voor de aanbetaling.


Wij streven ernaar binnen 24 uur uw reservering te bevestigen.

Indien u moeite hebt met het downloaden of versturen van het formulier, stuur ons dan de benodigde informatie per e-mail naar annie.serillon@orange.fr of per post (zie adres).

Beschikbaarheid huurcaravans

Datum in 2019

Verhuur caravans

Stacaravan

4-5 
personen
Caravan 1

personen
Caravan 2

2-3 
personen
Caravan 3

2-3 personen

Verklaring:

  U kunt nog reserveren voor deze periode.
In deze periode is de caravan al geboekt.

Algemene voorwaarden caravanverhuur

Tarieven en huurperiode
Het huurtarief van een 3-persoons caravan bedraagt per week:

*Caravan 1: 175 euro per week
*Caravan 2: 160 euro per week caravan
*Caravan 3: 140 euro per week caravan

De stacaravan kost 240 euro per week. Zie de pagina tarieven.
De reserveringskosten bedragen 10 euro.

De verhuurperiode van de caravan is minimaal 7 dagen, van zaterdag tot zaterdag. Indien u bijvoorbeeld op een zondag wilt aankomen is dit uiteraard mogelijk, maar dan dient u wel vanaf zaterdag te reserveren. Maximaal 3 personen zijn toegestaan in de twee kleinste caravans en 4 personen in de stacaravan en de grootste caravan. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Reserveren en aanbetalen

Zodra wij uw reserveringsformulier hebben ontvangen, is deze direct geldend. U ontvangt dan van ons per e-mail een bevestiging binnen drie dagen en daarna instructies i.v.m. de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50 %. Het resterende gedeelte (50%) dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode in ons bezit te zijn. Hebben wij dit restant niet ontvangen, dan beschouwen wij de reservering als geannuleerd, uw aanbetaling wordt niet gerestitueerd.
Bij reservering binnen 6 weken voor aankomst voldoet u het gehele verschuldigde bedrag.
U ontvangt van ons geen bevestiging van betaling; de afschrijving op uw bank- of girorekening is het bewijs van betaling.
Overboeken vanuit BelgiŽ is mogelijk zonder overboekingskosten!

Annuleren
Annuleringen dienen per e-mail, schriftelijk of telefonisch te worden gemeld. Een annulering geldt alleen indien u van ons een bevestiging van ontvangst van de annulering heeft ontvangen.
- Indien u meer dan 13 weken voor de gereserveerde aankomstdatum annuleert krijgt u de aanbetaling van ons terug; het resterende gedeelte bent u niet meer verschuldigd.
- Indien u tussen 13 en 6 weken voor de gereserveerde aankomstdatum annuleert krijgt u de aanbetaling niet terug (ongeacht de reden van annuleren); het resterende gedeelte bent u niet meer verschuldigd. Mochten wij er toch in slagen de caravan opnieuw te verhuren, dan krijgt u de helft van uw aanbetaling alsnog terug.
- Bij annulering minder dan 6 weken voor aankomst krijgt  u de volledige aanbetaling niet terug (ongeacht de reden van annuleren). Mochten wij er toch in slagen de caravan opnieuw te verhuren, dan krijgt u alsnog 50% terug.
De reserveringskosten worden uiteraard nooit gerestitueerd.
U kunt eventueel zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

Aankomst en vertrek
In het hoogseizoen dient u na 14.00 uur 's middags te arriveren en voor 11.00 uur de caravan verlaten te hebben. Indien u voor 14.00 uur wilt arriveren, moet dit in in overleg.
Indien u door onvoorziene omstandigheden niet op de gereserveerde aankomstdatum kunt arriveren, vragen wij u om ons (alleen frans sprekend) hier zo tijdig mogelijk van op de hoogte te stellen.
Indien u later aankomt of eerder vertrekt dan de gereserveerde datum, vindt er geen restitutie plaats.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld Site Meter
Copyright © 2001/2019 by R.A. Klunder - Camping La Chazalet, Frankrijk                                                                  Lees de Disclaimer